Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico Moldova al doilea an consecutiv, in Top 10 Employers


Deja al doilea an consecutiv, Compania Orbico se numara printre cei mai buni 10 angajatori ai anului.

Topul celor “10 companii pentru care merita sa lucrezi” a fost realizat de catre compania de consultanta si training “Axa Management Consulting”. Studiul ne da posibilitatea sa determinam satisfactia angajatilor companiei la locul de munca, prin evidentierea unor factori esentiali: conditiile de munca, pachetele si avantajele salariale, posibilitatile de dezvoltare profesionala, etc.

Aceasta...

Orbico Moldova in Top 10 Employers


Anul acesta compania Orbico a acceptat provocarea sa participe la studiul „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi”. Scopul primar al companiei a fost sa determinam nivelul de satisfactie al angajatilor cu referire la urmatoarele aspecte ale unui job: conditiile de munca, oportunitati de dezvoltare, salariile si beneficiile, colaborare in companie si comunicarea si viziunea de viitor.

Suntem mandri sa fim in Top 10 Employers. Le multumim angajatilor pentru exprimare deschisa a...

Josipovic primeşte delegaţia de la companiile Global Putra şi Orbico


Preşedintele croat Ivo Josipovic a primit joi o delegaţie a companiei indoneziene Global Putra International Group, condusă de către Sumadi Kusuma, şi o delegaţie a companiei croate Orbico, care l-au informat cu privire la cooperarea lor de afaceri şi posibilităţile de extindere a cooperării economice dintre Croaţia şi Indonezia.

Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei, cele două companii, care sunt angajate în distribuţia de mărfuri în primul rând, încearcă să stabilească o cale importantă de...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult