Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico & Lavazza


Orbico ureaza bun venit brandului global de cafea Lavazza in familia Orbico Moldova. Incepand de la 1 Noiembrie 2021 Orbico este distribuitorul exclusiv  Lavazza in canalul Retail din Republica Moldova.

Istoria Lavazza este istoria unei afaceri care pentru mai mult de 125 de ani a fost condusa de o viziune bazata pe pasiunea pentru munca bine facuta, pentru un produs exceptional si pentru pamantul si comunitatea in care opereaza. Aceste valori au fost adanc ancorate in ADN-ul companiei inca de la infiintarea ei in 1895 si mentinuta de 4 generatii de antreprenori din cadrul familiei Lavazza, transformand continuu compania in ceea ce este astazi, pastrand insa pasiunea si spiritul inovativ mostenit de la Luigi Lavazza, fondatorul companiei. Sau cum spunea nepotul sau, Emilio Lavazza: “Sa punem suflet in modul in care facem afaceri.”

Acest spirit si aceasta pasiune au stat la baza dezvoltarii afacerii Lavazza pe parcursul timpului, modul in care Lavazza isi construieste afacerea fiind un exemplu de sustenabilitate in adevaratul sens al cuvantului. 

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.