Despre noi


Viziunea, Misiunea, Principiile şi Valorile noastre

Orbico


Orbico este distribuitorul a unui număr mare de branduri de calitate cunoscute la nivel global ce fac parte din categoria produselor de îngrijire a frumuseţii a produselor alimentare şi non-alimentare, aparate tehnice şi electrice pentru produse farmaceutice, jucării, produse textile, ţigări precum şi uleiuri de motor.  Astfel de gama extinsă şi diversificată de branduri şi produse necesită o mare flexibilitate, deschisă la schimbări constante, organizare flexibilă şi investire în dezvoltarea oamenilor şi brandurilor.

Scopul nostru este de a genera o creştere de lungă durată a afacerii de a crea şi de a adăuga valoare partenerilor noştri de afaceri şi a brandurilor din portofoliul nostru. Clienţii noştri sunt cu toţii participanţi relevanţi şi de renume pe piaţă, care fac parte din categoria marilor reţele multinaţionale, reţele locale de comerţ cu amănuntul, magazinele en-gros, drogherii, farmacii, comercianţilor locali independenţi, antreprenorilor B2B şi a canalelor specializate de vânzări. De aceea, Orbico este un partener preferat pentru a satisface cel mai bine nevoile partenerilor noştri de afaceri cu o combinaţie optimă a ofertelor de produse, serviciilor, flexibilităţii şi expertizei locale.

Cu o echipă de experţi profesionişti şi pasionaţi noi oferim soluţii de afaceri  complete şi atotcuprinzătoare pentru vânzări, servicii de logistică, marketing şi servicii de management a brandurilor pentru produsele din portofoliul nostru. În afacerea şi acţiunile noastre noi suntem conduşi de Viziunea, Misiunea, Principiile şi Valorile noastre.

  • Sa devenim Furnizorul de Solutii Preferat pentru Partenerii nostri in anumite categorii in care operam

  • Sa Atragem Consumatorii finali prin construirea de Parteneriate puternice cu Furnizorii si Clientii nostri

VIDEO

  • Oamenii sunt valoarea noastră cea mai preţioasă
  • Suntem focusaţi pe satisfacţia clientului
  • Noi operăm organizatie simplă şi flexibilă, predispusă la schimbari
  • Noi suntem orientaţi pe eficientizarea costurilor şi spre rezultate in afaceri
  • Profitul şi dezvoltarea de lungă durată sunt esenţiale pentru succesul nostru
  • Suntem o companie responsabilă social

Serviciile noastre


Orbico oferă soluţii de afaceri complete şi atotcuprinzătoare pentru vânzări şi distribuţie, servicii de logistică, marketing şi servicii de management a brandurilor pentru un număr mare de diverse industrii şi domenii de activitate, cum ar fi FMGG, produse de îngrijire a frumuseţii, produse farmaceutice, jucării şi produse textile, aparate electrice, ţigări, uleiuri de motor şi multe altele.

Noi oferim servicii de calitate superioară conform principiilor noastre şi aducem clienţilor valoarea, creşterea şi dezvoltarea afacerii. Afacerea Orbico în prezent se întinde de la Marea Baltică până la Marea Neagră, care operează în 19 ţări, folosind sinergiile de sprijin a funcţii şi experienţa de management combinate cu focusarea puternică şi prezenţa în profunzime pe piaţa locală , cunoştinţe şi expertiză profesională.

Clienţii noştri sunt cu toţii participanţi relevanţi şi de renume pe piaţă care fac parte din categoria marilor reţele multinaţionale, reţele locale de comerţ cu amănuntul la magazinele en-gros, drogherii, farmacii, comercianţilor locali independenţi, antreprenorilor B2B şi a canalelor specializate de vânzări.

În prezent Orbico colaborează cu mai mult de 170 de furnizori, gestionează mai mult de 500 de branduri globale şi locale şi aprovizionează mai mult de 80000 de clienţi.

Vrei să faci parte din familia Orbico?


Află mai multe despre pozițiile vacante, candidează acum, astfel încât să aflăm dacă găsim ceva potrivit pentru tine.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.