Resurse umane


Pentru noi oamenii sunt cea mai mare valoare

Resurse umane


Angajaţii implicaţi şi competenţi sunt ingredientul magic de bază în orice organizaţie mare. Angajaţii cu un nivel înalt de energie, care sunt pro-activi şi focusaţi, care îşi asumă responsabilitate şi promovează schimbări pentru o contribuţie mai bună la dezvoltarea şi progresul organizaţiei. Acesta este motivul pentru care noi în Orbico acordăm o atenţie deosebită la selecţia profesională a noilor angajaţi precum şi la educarea şi dezvoltarea angajaţilor existenţi.

Este important pentru noi ca angajaţii noştri să acţioneze cu entuziasm, iniţiativă şi pro-activitate, că ei sunt responsabili şi curioşi şi ei au integritate şi onestitate personală. În căutarea unei soluţii de afacerii noi, îmbunătăţite şi inovatoare noi promovăm comunicarea deschisă. Idei bune cu valoare de business sunt recompensate şi angajaţii cu realizări mari au oportunitatea de a fi promovaţi şi de a dezvoltă profesional şi personal. Ori de câte ori există o oportunitate noi achităm pentru performanţă, astfel încât angajaţii cu rezultate bune au posibilitatea să câştige mai mult. Unele dintre punctele forte şi avantajele ale companiei Orbico este munca în echipă şi relaţiile puternice de susţinere dintre colegi.

În prezent afacerea Orbico se întinde de la Marea Baltică până la Marea Neagră, fapt care oferă oportunităţi enorme de dezvoltare in planul carierei pentru profesionişti educaţi cu realizări deosebite în afaceri. Pentru noi este important ca angajaţii noştri să-şi concentreze abilităţile şi energia lor în concordanţă cu obiectivele şi strategiile de afaceri, ca lor le pasă de munca pe care o fac şi că ei simt scopul şi semnificaţia ei.

Carieră


Este extrem de important, ca obiectivele tale să fie în concordanţă cu obiectivele companiei. Aceasta este intenţia noastră comună de a ajunge să ne cunoaştem reciproc mai bine. Având în vederea acest fapt, am pregă un chestionar, care este baza pentru interviul nostru personal cu dumneavoastră. Referinţele personale sunt apreciate şi confidenţialitatea datelor dumneavoastră este garantată.

Orbico oferă şansa de a efectua stagiul de practică pentru studenţi, după un interviu cu candidaţii care şi-au exprimat dorinţa de a face acest lucru, şi după evaluarea competenţelor şi ambiţiilor lor.

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.