Producatori şi Branduri


Informaţii privind partenerii noştri de afaceri

Partenerii noştri de afaceri


Orbico are o relaţie de afacere de lungă durată cu mai multe companii multinaţionale, care aducand brandurile în portofoliul lor de pe pieţele locale mai aproape de clienţi şi consumatori.

Brandurile din portofoliul Orbico au imagine puternica în mintea clienţilor, valoare mare pe piaţă şi comercianţii cu amănuntul doresc să le aibă în magazine. Cele mai multe branduri sunt printre cele mai cunoscute branduri din lume. Orbico şi partenerii săi de afaceri se aliniază la strategia de afaceri referitoare la lansarea de succes, poziţie, revitalizare, consecinţe şi gestionează brandurile din portofoliul nostru pentru a le permite să ajungă la o valoare semnificativă şi de mare impact pentru toate părţile implicate: producător, distribuitor, client şi consumator.

Mărcile pe care le distribuim


Sunteți interesați să colaborați cu noi?


Construim afacerea bazându-ne pe relații de parteneriat și putem colabora în mai multe moduri, deci nu ezitați să ne contactați.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.