Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico in Topul Celor Mai Buni Angajatori in Moldova


Avem deosebita placere sa va anuntam ca Orbico a ajuns in Topul Angajatorilor din tara pentru anul 2017.

Acesta este al cincilea an consecutiv de cand compania detine titlul de Cel Mai Bun Angajator. Este o mare onoare, dar in acelasi timp si o responsabilitate.  

Multumim angajatilor nostri  pentru aprecierea eforturilor pe care le facem astfel incat sa fim mai buna companie pentru care sa lucrezi!

P&G premiaza Orbico Grup pentru 25 de ani de parteneriat !


Suntem onorați să vă informam, că Orbico Group și Branko Roglić a fost apreciat pentru parteneriatul strategic alaturi P&G, precum si pentru serviciile profesionale prestate consumatorilor noștri din întreaga Europă.

Aducem mulțumiri partenerilor și prietenilor noștri de la P&G şi felicitări lui Branko Roglić și tuturor echipelor din grupul Orbico care fac lucruri minunate în fiecare zi pentru toți partenerii și consumatorii noștri....

Echipa Distribev devine membru al familiei Orbico


1 februarie 2016

Odata cu semnătura finală a dlui Josip Roglic și transferul de bani efectuat, am finalizat tranzacția, astfel  echipa Distribev  devenind membru al familiei Orbico.

Aceasta este cea mai mare tranzacție pe care Orbico a avut-o vreodata si este, cu siguranta, începutul unei noi “aventuri”.

Cifra de afaceri și acoperirea Distribev Orbico ar trebui sa o faca cea mai mare companie din cadrul Grupului Orbico, aducand astfel businessul Orbico din Polonia la o cifra de afaceri de...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.