Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico & Luxottica


Din august 2020, Orbico Moldova a devenit distribuitor autorizat pe teritoriul republicii Moldova a producatorului Luxottica - lider international în proiectarea, fabricarea și distribuția de ochelari de lux, sport și performanța, care detine urmatoarele marci: Bvlgari, Tiffany, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Miu Miu, Prada, Prada Linea Rossa , Persol, Valentino, Burberry, Versace, Alain Mikli, Oliver Peoples, Emporio Armani, Michael Kors, Arnette, Armani Exchange, Ralph, Vogue, Ray-Ban,...

Orbico & Isabel


In luna Martie 2022 in portofoliul Orbico Moldova a fost adaugat Isabel. Un brand Bolton care este si producatorul Rio Mare.

Cu o poveste care se întinde pe peste 130 de ani, Isabel a devenit o marcă de referință în piața spaniolă a conservelor de pește. Isabel a fost primul brand din categoria sa care a fost promovat la televizor în 1960 și este prezent acum pe mesele familiilor spaniole cu soluții inovatoare și gustoase de mâncare.

Gama de produse Isabel include ton în ulei de măsline, ulei...

Orbico & Gitana Winery


In luna Martie 2022 Orbico Moldova si-a asumat un rol nou, si anume de distribuitor in categoria de vinuri in parteneriat cu Gitana Winery.

Brandul Gitana este rezultatul pasiunii familiei Dulgher pentru producția de vin, susținută de un terroir excepțional. Vinul Gitana este rezultatul îmbinării armonioase a generozității naturii și munca omului. Gitana este un simbol al confluenței tradiției și modernității, o întoarcere la origini, dar în același timp o privire către viitor, marcând o...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.