Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

ORBICO & BLACK RAM


Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând cu luna noiembrie 2023, compania ORBICO  își consolidează prezența pe piața băuturilor alcoolice din Moldova cu lansarea unui nou brand de whisky - BLACK RAM, produs de unul dintre cei mai importanți distilatori și producători de băuturi alcoolice din Bulgaria.

BLACK RAM este un brand care îmbină tradiția scoțiană cu natura bulgară. Povestea sa de succes începe în 1999, când maeștrii pasionați au făcut primele selecții de distilat de malț de la producători de prestigiu din Scoția. Aceste selecții au fost aduse în Bulgaria și maturate lent în butoaie de stejar din distileria situată la poalele Munților Rodopi. Datorită condițiilor climatice unice ale Bulgariei, cu veri fierbinți și ierni reci, whisky-ul BLACK RAM a obținut un caracter distinctiv acompaniat de arome desăvârșite, o textură rafinată și un gust complex.

Elementele esențiale ale acestui whisky de excepție sunt apoi îmbinate cu legenda berbecului negru, o poveste născută în aceleași dealuri misterioase care rezonează cu puterea prieteniei și pasiunea pentru viață. 

BLACK RAM - brandul NR. 1 de whisky în regiunea Balcani și în canalele duty-free din Europa de Est. 

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.