Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico & Gitana Winery


In luna Martie 2022 Orbico Moldova si-a asumat un rol nou, si anume de distribuitor in categoria de vinuri in parteneriat cu Gitana Winery.

Brandul Gitana este rezultatul pasiunii familiei Dulgher pentru producția de vin, susținută de un terroir excepțional. Vinul Gitana este rezultatul îmbinării armonioase a generozității naturii și munca omului. Gitana este un simbol al confluenței tradiției și modernității, o întoarcere la origini, dar în același timp o privire către viitor, marcând o piatră de hotar în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt complexe și elegante, cu un stil distins care reușește să surprindă particularitățile și caracterul specific zonei de origine, Valul lui Traian, Republica Moldova.

Amplasarea plantaţiilor (390 ha de viţă-de-vie) din direcţia sud-vest, solurile fertile, precum şi influenţa vecinătăţii Codrii Tigheciului şi a Mării Negre asigură condiţii excepţionale pentru maturarea strugurilor.
Obiectivul principal al cramei Gitana este acela de a se asigura că vinurile păstrează identitatea personală a fiecărui soi de struguri în aroma și structura lor, astfel încât tipicitatea soiurilor să nu fie prea influențată de intervenția umană.

Cu toate acestea, Vinăria Gitana acordă cea mai mare atenție calității vinurilor, bazată pe tradiții și know-how în domeniu. Datorită respectării acestui principiu, vinurile Gitana se bucură de aprecieri din partea profesioniștilor și consumatorilor, câștigând peste orele numeroase premii la concursuri de specialitate din Republica Moldova și din străinătate.

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.