Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Grupul Orbico și Grupul Żywiec semneaza acordul conditionat cu privire la procurarea de actiuni a Distribev Sp. zo.o.


Polonia, 23 iulie 2015, Żywiec Group S.A. și filiala sa cu cota de 100%  Distribev Holding Sp. zo.o. au semnat împreună cu Orbico Group un contract conditionat prin care Orbico Group va procura de la Distribev Holding 80%  din actiuni a Distribev Sp. zo.o. – Companie de vânzare și distribuție a berii pe segmentele de HoReCa și Traditional Trade.

Żywiec Group susține că stabilirea unui parteneriat cu Orbico Group, jucător de top de pe piața serviciilor de distribuție în Europa, este un următor pas important în punerea în aplicare a strategiei Grupului Żywiec orientat spre îmbunătățirea poziției lor competitive pe o piața ce evolueaza continuu – Guillaume Duverdier, Președintele Consiliului de Administrație al Grupului Żywiec

Orbico Group este onorat sa fie selectat drept partener strategic al Grupului Żywiec. Prin această investiție și parteneriat, Orbico Group continuă să se dezvolte ca rezultat al unei  determinari in domeniul distributiei pe termen lung, in deosebit  în desrevirea segmentelor de Traditional Trade  și HoReCa. Ne vom concentra pe îmbunătățirea serviciilor pentru clientii, consumatorii și partenerii nostri, asigurând în același timp cea mai bună dezvoltare personală pentru angajații noștri. Josip Roglić - Vice Președinte al Orbico Group

Grupa Żywiec este una dintre cele mai mari fabrici de bere din Polonia cu un portofoliu vast de 31 de produse sub 15 branduri și 11 stiluri diferite. Cel mai popular brand este Żywiec - lider al segmentului premium din Polonia și unul dintre cele mai cunoscute beri de export vândute în străinătate, deja mai mult de 100 de ani.

Printre brandurile de  bere cheie sunt: Heineken, Warka și Tatra. O parte importantă a ofertei companiei o reprezinta brandurile regionale:Królewskie (Polonia de Centru), Leżajsk (Sud-Est) și Specjal (Nord). Grupa Żywiec sunt, de asemenea, distribuitori ai unor specialități internaționale (Desperados, Paulaner precum și cidrul Strongbow. Grupa Żywiec este parte a Heineken, cel mai mare producător de bere din Europa si unul dintre cei mai importanți producatori internationali  de bere. Mai multe informații: www.Grupazywiec.pl

Acordul condiționat va intra în vigoare după aprobarea de către Oficiul Concurenței și Protecției Consumatorilor (UOKIK).

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.