Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico Moldova al doilea an consecutiv, in Top 10 Employers


Deja al doilea an consecutiv, Compania Orbico se numara printre cei mai buni 10 angajatori ai anului.

Topul celor “10 companii pentru care merita sa lucrezi” a fost realizat de catre compania de consultanta si training “Axa Management Consulting”. Studiul ne da posibilitatea sa determinam satisfactia angajatilor companiei la locul de munca, prin evidentierea unor factori esentiali: conditiile de munca, pachetele si avantajele salariale, posibilitatile de dezvoltare profesionala, etc.

Aceasta apreciere releva interesul Orbico pentru  consolidarea echipei si recunoasterea rolului pe care il au angajatii intr-o companie de success.

Suntem mandri sa fim si acest an in top 10 Employers. Le suntem recunoscatori colegilor pentru exprimarea deschisa si sincera a atitudinii, ideilor, precum si a preferintelor legate de activitatea lor in cadrul companiei.

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.