Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico & Novak Winery


Compania Orbico își extinde portofoliul în categoria de vinuri - noul partener fiind producătorul de vinuri premium Novak Winery, începând cu luna aprilie 2023. 
Novak Winery este o vinărie de familie cu mulți ani de activitate profesională, creată pe baza unei mari vinării, Tartcomvin, din satul Tartaul din sudul Moldovei. Vinificatorul, Andrei Novak, caută constant noi tehnologii și experimente pe care le întruchipează în crearea fiecărui vin nou. Combinația de vinificație tradițională și tehnologii inovatoare a devenit o caracteristică distinctivă a brandului Novak care într-o perioadă foarte scurtă de timp a reușit să devină un nume puternic în rândul micilor vinificatori din Moldova. 

Vinurile Novak Winery sunt recunoscute pentru buchetul lor bogat și intens, în conformitate cu cele mai bune tradiții ale Lumii Vechi și au fost apreciate cu peste 100 de premii de la concursuri internaționale de prestigiu din domeniu, dintre care 32 de medalii obținute în anul 2022. 

Principala caracteristică a vinăriei Novak este munca intensă cu propriile podgorii și evidențierea particularităților zonei în care sunt situate pentru a crea vinuri unice. 
Novak Winery – ”O nouă privire spre vechi adevăruri”. 

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.