Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico & Orkla Foods Romania


Suntem bucuroși să anunțăm că am adăugat un nou partener în portofoliul Orbico – Orkla Foods Romania, începând cu aprilie 2024. 

Compania Orkla Foods Romania este una dintre cele mai importante companii de pe piața locală a bunurilor de larg consum, fiind prezentă în România din anul 2002. Fiind parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia, compania beneficiază de întregul know-how și de expertiza grupului în domeniu. Astfel, toate produsele sunt realizate la standarde internaționale în fabricile din București, Covasna și Iași, oferind consumatorului o calitate superioară. 

Prin intermediul parteneriatului cu Orbico, brandurile TOMI, La Grande Famiglia, Bunătăți de la Bunica, Hame Select și Cara, vor fi disponibile pe piața din Moldova, acoperind categoriile de produse precum ketchup, muștar și pateuri.

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.