Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Grupul Orbico și Grupul Żywiec semneaza acordul conditionat cu privire la procurarea de actiuni a Distribev Sp. zo.o.


Polonia, 23 iulie 2015, Żywiec Group S.A. și filiala sa cu cota de 100%  Distribev Holding Sp. zo.o. au semnat împreună cu Orbico Group un contract conditionat prin care Orbico Group va procura de la Distribev Holding 80%  din actiuni a Distribev Sp. zo.o. – Companie de vânzare și distribuție a berii pe segmentele de HoReCa și Traditional Trade.

Żywiec Group susține că stabilirea unui parteneriat cu Orbico Group, jucător de top de pe piața serviciilor de distribuție în Europa, este un următor...

Orbico Moldova al doilea an consecutiv, in Top 10 Employers


Deja al doilea an consecutiv, Compania Orbico se numara printre cei mai buni 10 angajatori ai anului.

Topul celor “10 companii pentru care merita sa lucrezi” a fost realizat de catre compania de consultanta si training “Axa Management Consulting”. Studiul ne da posibilitatea sa determinam satisfactia angajatilor companiei la locul de munca, prin evidentierea unor factori esentiali: conditiile de munca, pachetele si avantajele salariale, posibilitatile de dezvoltare profesionala, etc.

Aceasta...

Orbico Moldova in Top 10 Employers


Anul acesta compania Orbico a acceptat provocarea sa participe la studiul „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi”. Scopul primar al companiei a fost sa determinam nivelul de satisfactie al angajatilor cu referire la urmatoarele aspecte ale unui job: conditiile de munca, oportunitati de dezvoltare, salariile si beneficiile, colaborare in companie si comunicarea si viziunea de viitor.

Suntem mandri sa fim in Top 10 Employers. Le multumim angajatilor pentru exprimare deschisa a...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.