Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico Moldova – in top 10 al celor mai buni angajatori 2015


Al treilea an consecutiv, Compania Orbico se numara printre cei mai buni  angajatori ai anului.

Anul acesta, Compania s-a clasat pe locul 2 in topul celor 10 companii pentru care merita sa lucrezi, la categoria Companii Mari si Medii, potrivit studiului realizat de catre compania de consultanta si training “Axa Management Consulting”.

Le multumim colegilor pentru exprimarea sincera a propriilor atitudini, fapt ce a dus la un rezultat ce confirma nivelul inalt de eficienta si calitate a...

Orbico devine distribuitorul oficial WRIGLEY


Compania Orbico, incepand cu 01 octombrie 2015, a devenit distribuitor oficial al businessului Wrigley pe teritoriul Republicii Moldova, astfel completandu-si portofoliul de produse Food cu asemenea branduri, precum Orbit, Eclipse, Skittles, etc.

Orbico Group la IBM Insight Conference - Las Vegas 2015


Orbico Group si Business Intelligence - prezinta punerea în aplicare a soluțiilor de business analytics IBM

Noile soluții analitice IBM implementate de grupul Orbico, cel mai mare distribuitor din Europa, deținut de Branko Roglić, au fost prezentate la Las Vegas, în cadrul IBM Insight Conference 2015, una din cele mai mari conferinte de "cifre mari" din lume care reunește peste 13.000 de participanți și este cea mai recenta în domeniul de analiză și de gestionare a datelor.

Aceasta este prima...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.