Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

P&G premiaza Orbico Grup pentru 25 de ani de parteneriat !


Suntem onorați să vă informam, că Orbico Group și Branko Roglić a fost apreciat pentru parteneriatul strategic alaturi P&G, precum si pentru serviciile profesionale prestate consumatorilor noștri din întreaga Europă.

Aducem mulțumiri partenerilor și prietenilor noștri de la P&G şi felicitări lui Branko Roglić și tuturor echipelor din grupul Orbico care fac lucruri minunate în fiecare zi pentru toți partenerii și consumatorii noștri....

Echipa Distribev devine membru al familiei Orbico


1 februarie 2016

Odata cu semnătura finală a dlui Josip Roglic și transferul de bani efectuat, am finalizat tranzacția, astfel  echipa Distribev  devenind membru al familiei Orbico.

Aceasta este cea mai mare tranzacție pe care Orbico a avut-o vreodata si este, cu siguranta, începutul unei noi “aventuri”.

Cifra de afaceri și acoperirea Distribev Orbico ar trebui sa o faca cea mai mare companie din cadrul Grupului Orbico, aducand astfel businessul Orbico din Polonia la o cifra de afaceri de...

Orbico Moldova – in top 10 al celor mai buni angajatori 2015


Al treilea an consecutiv, Compania Orbico se numara printre cei mai buni  angajatori ai anului.

Anul acesta, Compania s-a clasat pe locul 2 in topul celor 10 companii pentru care merita sa lucrezi, la categoria Companii Mari si Medii, potrivit studiului realizat de catre compania de consultanta si training “Axa Management Consulting”.

Le multumim colegilor pentru exprimarea sincera a propriilor atitudini, fapt ce a dus la un rezultat ce confirma nivelul inalt de eficienta si calitate a...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult