Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Josipovic primeşte delegaţia de la companiile Global Putra şi Orbico


Preşedintele croat Ivo Josipovic a primit joi o delegaţie a companiei indoneziene Global Putra International Group, condusă de către Sumadi Kusuma, şi o delegaţie a companiei croate Orbico, care l-au informat cu privire la cooperarea lor de afaceri şi posibilităţile de extindere a cooperării economice dintre Croaţia şi Indonezia.

Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei, cele două companii, care sunt angajate în distribuţia de mărfuri în primul rând, încearcă să stabilească o cale importantă de...

Distribuitor nou în Moldova


Compania Orbico, leader în domeniul distribuţiei în Republica Moldova, a devenit din 01 iulie 2013 distribuitor oficial şi exclusiv al brand-urilor Wella Proffesionals şi Londa Professional, produse profesionale destinate îngrijirii părului în saloanele de coafură.

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult

Grupul Orbico


La momentul dat suntem prezenţi în 20 ţări şi regiuni diferite, oferind partenerilor noştri distribuţie de calitate şi servicii logistice de top.

Pentru a vizualiza un website local al firmei în ţara dumneavoastră, vă rugăm să selectaţi ţara pe următorul link.