Noutăţi


Mai multe informaţii cu privire la ultimele noastre activităţi

Orbico devine distribuitorul oficial WRIGLEY


Compania Orbico, incepand cu 01 octombrie 2015, a devenit distribuitor oficial al businessului Wrigley pe teritoriul Republicii Moldova, astfel completandu-si portofoliul de produse Food cu asemenea branduri, precum Orbit, Eclipse, Skittles, etc.

Orbico Group la IBM Insight Conference - Las Vegas 2015


Orbico Group si Business Intelligence - prezinta punerea în aplicare a soluțiilor de business analytics IBM

Noile soluții analitice IBM implementate de grupul Orbico, cel mai mare distribuitor din Europa, deținut de Branko Roglić, au fost prezentate la Las Vegas, în cadrul IBM Insight Conference 2015, una din cele mai mari conferinte de "cifre mari" din lume care reunește peste 13.000 de participanți și este cea mai recenta în domeniul de analiză și de gestionare a datelor.

Aceasta este prima...

Grupul Orbico și Grupul Żywiec semneaza acordul conditionat cu privire la procurarea de actiuni a Distribev Sp. zo.o.


Polonia, 23 iulie 2015, Żywiec Group S.A. și filiala sa cu cota de 100%  Distribev Holding Sp. zo.o. au semnat împreună cu Orbico Group un contract conditionat prin care Orbico Group va procura de la Distribev Holding 80%  din actiuni a Distribev Sp. zo.o. – Companie de vânzare și distribuție a berii pe segmentele de HoReCa și Traditional Trade.

Żywiec Group susține că stabilirea unui parteneriat cu Orbico Group, jucător de top de pe piața serviciilor de distribuție în Europa, este un următor...

Ai văzut diversitatea brandurilor cu care lucrăm?


Află mai multe informații despre brandurile cunoscute la nivel global pe care le distribuim prin intermediul rețelei noastre.

Mai mult